Logo Smeg

Tvättmaskiner

Tar hand om din tvätt

Känsla för detaljer, användarvänlighet och högsta möjliga prestanda: detta är kännetecknen för Smegs tvätt- och torksortiment.

Det omfattande tvättmaskinssortimentet täcker alla behov och innehåller maskiner med olika kapacitet, storlek och prestanda

På samtliga modeller finns tvättprogram för alla behov, både när det gäller tid och skötselråd. Som exempel kan nämnas Snabbtvätt-programmet för uppfräschning av mindre mängder tvätt på extra kort tid Natt-programmet som drar nytta av de lägre energipriserna på natten samt tvättcykeln för skjortor och blusar som minimerar skrynklorna på din tvätt.

Med dessa produkter kan du känna dig helt lugn. Tack vare den innovativa tekniken och designen är säkerhetsnivån oöverträffad. Ett exempel på detta är Aquastop-systemet, som spårar läckor i slangen och stänger av vattentillförseln omedelbart och  undviker därmed vattenskador.

Förutom de renodlade tvättmaskinerna tillverkar Smeg även kombinerade tvättmaskiner/torktumlare och renodlade torktumlare för personer som inte har möjlighet att hänga ut sin tvätt eller som helt enkelt vill korta ned torktiderna. Den förstnämnda har en lastkapacitet på 7 kg för tvättning och 4 kg för torkning, medan den sistnämnda har en lastkapacitet på 6–8 kg.

 • LST147-2

  60 CM HELINTEGRERAD TVÄTTMASKIN ENERGIMÄRKNING: A++B

  ark
 • WHT814EIN

  60 CM FRISTÅENDE TVÄTTMASKIN PLUSVOLYM: 8 KG ENERGIMÄRKNING: A+++B

  ark
 • WHT914LSIN

  60 CM FRISTÅENDE TVÄTTMASKIN PLUSVOLYM: 9 KG ENERGIMÄRKNING: A+++B

  ark
 • LSTA147

  60 CM HELINTEGRERAD TVÄTTMASKIN/TORKTUMLARE

  ark
 • DHT82EIN

  60 CM FRISTÅENDE TORKTUMLARE VIT PLUSVOLYM: 8 KG ENERGIEFFEKTKLASS: A++

  ark
 • DHT83LIN

  60 CM FRISTÅENDE TORKTUMLARE VIT PLUSVOLYM: 8 KG ENERGIEFFEKTKLASS: A+++

  ark
Återställ filter