Logo Smeg

SmegConnect

SmegConnect är Smegs smarta App som du använder för att ansluta dina vitvaror och styra dem via din smartphone eller surfplatta, när och vart du än är. Dessa verktyg är numera svåra att vara utan både för arbete och fritid. När tekniken uppfyller våra önskemål utförs vardagens hushållssysslor enklare tack vare den bästa service från dina vitvaror vilket ger tid över för fritidsintressen.

Via Appen kan du välja, specialanpassa och programmera alla dina vitvarors funktioner så att du kan lägga tid på annat och samtidigt ha allt under kontroll.

Tack vare funktionerna Personlig Assistent, Direkt Assistent och Mat & Vin i Appen förenklar det hushållssysslor med en känsla av kvalité och underhållning.

Funktionen Personlig Assistent kan guida dig genom Appen och hjälpa dig att förstå din smarta vitvara och dess funktioner. Funktionen Direkt Assistent erbjuder användbara funktioner så som frågor och svar, tillgång till felrapportering eller kontakta kundtjänst direkt. Sektionen Mat & Vin innehåller information om världens mat som kan anpassas efter din passion. Du kan matcha dina recept och favoritviner med hjälp av förslag från sommeliers och berömda kockar.

En App som tittar in i världen av sociala medier tack vare möjligheten till att koppla upp sig via Facebook, där du exempelvis kan dela dina speciella recept eller din vinlista med dina vänner. Du kan även dela via WhatsApp eller via e-post. Genom ikonen i receptavsnittet kan du dela din inköpslista med alla ingredienser som behövs för att tillaga din måltid.

Viner lagras med största omsorg

De nya vinkylarna från Smeg använder sig av den senaste tekniken för en korrekt lagring och åldring av vin. Materialen som används har valts ut noggrant i samarbete med sommelierexperter som bidragit till att skapa en rad utmärkt tekniska och högkvalitativa produkter.

Smegs vinkylar tillverkas helt och hållet i Italien vilket har gett ett fantastiskt resultat tack vare kunskapen och uppmärksamheten för detaljer som garanteras av ett företag med lång erfarenhet.

Tack vare SmegConnect-appen kan du ta hand om dina egna viner och dela din samling.

Matlagningen blir smart

Med SmegConnect ugnar blir matlagningen enklare och ger ett perfekt resultat!
De föreslagna recepten från Smeg tillsammans med parametrar och kokprogram ger dig möjligheten att starta ugnsprogrammen utan att tänka på temperatur, tid eller funktioner.
Förutom de recept som Smeg föreslår är det möjligt att skapa din egen personliga receptbok.
Spara dina favoriträtter komplett med ingredienser, beredningssteg och tillagningsalternativ så att ugnen redan är förinställd för matlagning.SmegConnect ugnar är snart tillgängliga.

Allt under kontroll vart du än är

Det är nu möjligt att installera, starta och övervaka diskmaskinen tack vare SmegConnect-appen.
Fjärrkontrollen gör det möjligt att välja och starta diskprogrammet när som helst, pushmeddelanden håller dig informerad när programmet fortlöper.
Den personliga assistenten hjälper dig att upptäcka diskmaskinens funktioner.SmegConnect diskmaskiner är snart tillgängliga.

SmegConnect-appen är tillgänglig för iOS- och Android-enheter:

  

Sök efter SmegConnect där du laddar ner dina appar och installera den på din smartphone eller surfplatta. Efter installationen öppnar du appen och följer instruktionerna.
Om du har funderingar över hur du ansluter din produkt till SmegConnect appen kan du ladda ner användarhandsboken.

Kontrollera följande innan vitvaran registreras:

  • Att din vitvara har anslutningsfunktioner. (En SmegConnect produkt)
  • Att din vitvara är korrekt ansluten till el-uttaget.
  • Att området där vitvaran har installerats har ett fungerande WLAN (trådlöst) nätverk med en dedikerad router.
  • Att din router är påslagen med Wi-Fi-funktionen (2,4 GHz-band) samt aktiverad och ansluten till internet.
  • Wi-Fi-nätverksnamn och lösenord är inom räckhåll
  • Att din smartphone eller surfplatta är utrustad med iOS-version 10.x eller senare eller Android-version 5.3 eller senare

Smeg implementerar de bästa lösningarna för att garantera en livstids datasäkerhet åt alla uppkopplade vitvaror. Detta tack vare en noggrann design och kontinuerlig uppdatering.
Alla SmegConnect-vitvaror följer krypteringsprotokoll så som WPA2 och WPS vilket är standard för routrar i hemmet och etablerade kommunikationskanaler.
Kommunikationen mellan alla komponenter i SmegConnect-systemet -vitvaror, APP och Cloud - är skyddade enligt de senaste versionerna av TLS-protokollet, den mest utvecklade säkerhetsstandarden för internetkommunikation.