Logo Smeg

SMEG UTÖKAR SORTIMENTET MED EN NY VIT DISKMASKIN

20/08/2018

På grund av den populära efterfrågan har Smeg utökat sitt sortiment av vitvaror med sitt senaste tillskott, ST2FABWH-diskmaskinen. Att den nyaste färgen för diskmaskinen skulle vara vit var ett måste för nästa steg i samlingen. Denna modell i retrostil är unik för marknaden och har samma mjuka kurvor, bekant med andra artiklar i 50-talets Retro Style-sortiment.

ST2FABWH har energiklass A +++, samtidigt som den erbjuder 10 olika program,  planetariskt tvättsystem (säkerställer att alla ytor i diskmaskinen är rengjorda under cykeln) och FlexiZone-alternativet (vilket betyder att du kan diska en halv maskin) vilket är perfekt för mindre hushåll som kanske inte behöver funktionerna av en stor diskmaskin.

ST2FABWH har så mycket att erbjuda och visar Smeg från sin bästa sida där banbrytande teknik möter lekfull och målmedveten design.

Vit är den nyaste färgen i samlingen av 50-tals Retro Style-produkteroch visar sig vara riktigt populär. Du kan matcha din ST2FABWH med en rad produkter såväl som FAB-kylskåp, populära Victoria-serien samt mindre hushållsmaskiner. Denna rena, skarpa färg är perfekt för dem som letar efter en minimalistisk estetik.

Klicka här för att läsa mer om ST2FABWH .