Logo Smeg

Main course

  • Ham and artichoke tart | Smeg SE

    PAJ MED SKINKA OCH KRONÄRTSKOCKA

    Rensa kronärtskockorna och skär dem i bitar. Låt dem ligga kolsyrat vatten tills du är redo att använda dem. Hetta upp lite olja i en stor stekpanna och lägg i kronärtskockorna. Bryn dem på låg värme tills de blir mjuka, och krydda sedan efter smak. Tillsätt kryddväxterna, osten och de hackade mer...

    detaljer >
  • Roast beef with aromatic herbs | Smeg SE

    ROSTBIFF MED ÖRTKRYDDOR

    Bind upp köttet med kökstråd så att det behåller sin form under tillagning. Borsta köttets yta med oljan, blandat med en nypa salt och peppar. Rensa, skölj och grovhacka de blandade kryddväxterna (utom lagerbladen som ska vara hela) och blanda dem med grovsaltet. Sprid sedan ut hälften av den mer...

    detaljer >
  • Roast chicken with breadcrumb crust | Smeg SE

    PANERAD, UGNSSTEKT KYCKLING

    Skär kycklingen i bitar och hacka kryddväxterna och löken. Finfördela brödet i en matberedare och blanda smulorna med hälften av kryddväxterna och osten. Smörj en ugnsfast form och fördela löken och resten av kryddväxterna på botten. Lägg på kycklingbitarna och krydda med salt och peppar. mer...

    detaljer >
  • SALTIMBOCCA ALLA ROMANA | Smeg SE

    SALTIMBOCCA ALLA ROMANA

    Ta bort eventuellt fett från det skivade köttet och hamra sedan på skivorna och strö över lite mjöl. Täck varje köttbit med en halv skinkskiva och avsluta med ett salviablad. Sätt ihop med en cocktailpinne. Hetta upp smöret och oljan i en stor stekpanna och lägg i köttskivorna (med skinkan mer...

    detaljer >