Logo Smeg

TVÄTTMASKIN I 50-TALSSSTIL RETRO: TEKNIK MED STIL

Häftiga färger, retrodesign ett hantag i rostfritt stål som matcher den stiliserade logotypen på dörren. Tillsammans med de andra produkterna i Smegs retrokollektion har de unika funktionerna i tvättmaskinen LBB14 – en nyutgåva av LBB16-modellen – förändrat sättet att se på vitvaror och hushållsmaskiner.

Den nya utgåvan innehåller en rad innovativa design- och estetiknyheter som förhöjer produktens prestanda och stil ytterligare, till exempel Klass A+-märkning och en vit modell i tillägg till de befintliga pastellrosa, pastellblå och krämfärgade varianterna. Lastkapaciteten har utökats till upp till 7 kg, och den 30 cm breda, ”skotthålsformade” luckan gör att det är lätt att fylla på med stora mängder tvätt.

När den yttre dörren är stängd kan området runtomkring tvättmaskinen hållas rent och snyggt, tack vare två innerfack för förvaring av tvättmedel och andra nödvändiga artiklar. Artiklarna i förvaringsfacken hålls fast av ett specialsystem som gör att de inte förflyttar sig eller för oväsen under centrifugeringscykeln. Via den digitala displayen och de elektroniska kontrollerna kan användaren hålla koll på varje tvättfas och välja mellan de tillgängliga programmen.

Maskinen har 15 program som bidrar till att uppnå de bästa resultaten och anpassa tvättcyklerna efter olika krav. Bland programmen finns till exempel det innovativa programmet för daglig tvätt, som blir klart på bara 45 minuter. Här finns också programmet för nattvätt som sparar ansenliga mängder energi och säkerställer låga ljudnivåer.

Smegs LBL14-tvättmaskin är konstruerad så att den matchar de övriga produkterna i samma estetiska linje. Dess stil är unik och exklusiv och levererar det allra bästa i fråga om prestanda.

Download Pdf >