Logo Smeg

SMEG LANSERAR NY UTOMHUSGRILL

Ökningen av utomhusköken har satt grillen i rampljuset och med många konsumenter krävandes en jämn matlagning, rostfria komponenter och framför allt en minskning av stora eldslågor vid grillning.

Som ledande tillverkare av hushållsmaskiner har Smeg använt sin kompetens för att leverera en perfekt kontrollerad grill i en elegant, vackert utformad inbyggd grill som är gjord i rostfritt stål av högsta kvalitet. 

Smegs grill är en av de mest kraftfulla på marknaden med totalt 20Kw kraft fördelat på fem brännare och har en matlagningsyta på över 90 cm. Varje brännare har sin egen individuella kontroll så att värmen kan varieras efter behov – detta ger kocken en frihet att laga olika typer av mat samtidigt, även om de behöver olika värmenivåer.

Andra funktioner inkluderar ett sammankopplat grillsystem plus en stekhäll (tappanyaki), samt ett integrerat fett- och oljeuppsamlingssystem som dränerar bort alla oljor och fetter bort från matlagningsområdet till en behållare vid sidan av enheten Detta bidrar till en enkel rengöring samt hälsosammare mat och mindre risk för eldslågor. Den är enkel att använda och med grillen från Smeg kan du enkelt tillaga kött, fisk och grönsaker till perfektion. 

Ladda ner pdf