Logo Smeg

SMEG LANSERAR SAMARBETE MED PONTUS FRITHIOF

Kocken, krögaren och entreprenören Pontus Frithiof ska som svensk ambassadör representera det italienska lyx- och designvarumärket Smeg. Samarbetet förenar Smegs högteknologiska köksutrustningar och vitvaror i utmärkande design tillsammans med krögarens kunskaper och innovativa matlagning.

Smeg Nordic har tillsammans med Pontus Frithiof inlett ett långsiktigt samarbete, där han som ambassadör ska profilera de exklusiva köks-och vitvaruprodukterna på den svenska marknaden. Uppdraget innefattar bland annat att testa nya produkter i det dagliga arbetet, demonstrera produkter och medverka i samband med kampanjer samt event där Smegs produkter och nyheter står i fokus.

- Det är ett hedersfullt och roligt uppdrag. Smeg står för innovativa och funktionella produkter i hög kvalitet med förstklassig design och miljömässigt hållbarhetstänk, som jag själv värdesätter högt, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.

Pontus Frithiof driver idag flertalet restauranger i Stockholm, bland annat Atelier 23, Pontus in the Air och Burger & Lobster. Hans restauranger har vunnit flera priser och han själv har fått Dagens Industris utmärkelse ”Årets Affärskrog” och Gastronomiska Akademiens Guldmedalj.

- Vi är mycket glada att Pontus ska representera vårt varumärke och våra produkter. Hans långa karriär, branscherfarenhet, trovärdighet, passion och känsla för kvalitet matchar våra produkter och ambitioner. Pontus kommer att stärka Smeg ytterligare på den svenska marknaden, säger Stefan Lebrot, vd Smeg Nordic.

Ladda ner PDF