Logo Smeg

KYLSKÅP SIDE BY SIDE– FQ60XPE

MER PLATS FÖR FUNKTIONALITET

I denna innovativa, rymliga side-by-side med fyra dörrar utnyttjas kapaciteten på bästa sätt. En mycket flexibel lösning med goda möjligheter till individuell anpassning. Smeg FQ60XPE har ännu större bruttokapacitet, 610 liter, vilket gör den idealisk för förvaring av stora mängder livsmedel eller annat. Med sin multifunktionella layout skiljer sig den här modellen från andra side-by-side-modeller: Flerzonsutrymmet längst ned till höger kan nämligen användas som antingen kyl eller frys eftersom temperaturen kan regleras via den utvändiga displayen.

Kyldelen är längst upp och utgörs av de två översta skåpen, vilka upptar större delen av det tillgängliga utrymmet. De 83 cm långa glashyllorna klarar enkelt av att bära skålar och stora tunga tallrikar.

Med FQ60XPE-modellen, lanseras dessutom flera nya funktioner som ger ökad prestanda. I färskvarulådorna finns exempelvis det exklusiva Active Fresh Blue Light-systemet som ser till att frukt och grönsaker håller sig färska och behåller sitt vitamininnehåll längre. Både kyl- och frysavdelningarna är utrustade med ett system för fuktreglering som ser till att luften cirkulerar och håller produkter som ligger bredvid varandra fria från frost.

FQ60XPE är dessutom ytterst energieffektiv (energiklass A+) och har ett ekonomiläge som analyserar hur enheten normalt sett används och  justerar sedan driften så att energiförbrukningen automatiskt blir så låg som möjligt. Via den digitala LCD-displayen och soft touch-kontrollerna är det lätt att reglera valda funktioner och justera den invändiga temperaturen utan att öppna dörren för att på så vis spara energi och minska kylförlusten.

Vi får dock inte glömma de estetiska aspekterna. Nya högeffektiva FQ60XPE side-by-side är tillverkad av rostfritt stål, men med en specialbelagd yta som är smutsbeständig och motverkar fingeravtryck.

Donwload pdf >