Logo Smeg

KYLSKÅP – FAB50

MER PLATS FÖR STIL

En omisskännlig vintagelook och den allra senaste tekniken. Nya 80 cm breda FAB50 finns i vitt, silver och krämfärgat. Med sin bruttokapacitet på 484 liter är detta det största kylskåpet i Smegs estetiska linje 50-talet Retro.

Produkten är energiklassad enligt klass A+ och uppvisar en rad innovativa design- och tekniknyheter som gör att prestandan nu är ännu högre. Ett exempel är ventilationssystemet Multiflow, som säkerställer optimala förvaringsförhållanden genom att hela tiden fördela luften jämnt inuti kylen.  Systemet fungerar även i svalavdelningarna, som lämpar sig särskilt väl för förvaring av kött och fisk eftersom temperaturen här är 0°C. FAB50 är helt frostfritt och behöver därför inte avfrostas manuellt.

Kombinationen av stor storlek och rundade kanter leder ofrånkomligen tankarna till de kylskåp med hög kapacitet som var vanliga på 1950-talet. Utseendet på den nedre delen av FAB-dörren bidrar också till produktens vintagelook.

Produkten vänder sig till designälskare som också värdesätter högsta prestanda. Detta nytillskott i Smegs estetiska linje 50-talet Retro tillfredsställer alla kapacitetsbehov och tillför en touch av stil åt alla miljöer.

Download Pdf >