Logo Smeg

HOME GARDEN - SDP20

Minimal chic för växter

MINIMAL CHIC FOR HOUSEPLANTS


Smeg har skapat en fantastisk och ny metod för att ta hand om växter, Home Garden.  I denna produkt, som utvecklats i samarbete med arkitekturstudion Piano Design, samspelar konstruktionen av stål och härdat glas med den indirekta, invändiga belysningen och spridaren med att förhöja formerna och färgerna hos krukväxterna inuti. Home Garden bygger på konceptet "green design", en rådande trend inom arkitektur och stadsplanering, och är en kompletterande produkt som är idealisk för personer som älskar växter men som inte har någon uteplats att plantera dem på. Enheten är mycket praktisk och funktionell och kan placeras var som helst på den specialutvecklade piedestalen. Att ta ut krukorna ur Home Garden är både enkelt och bekvämt.

De estetiska förtjänsterna matchas av innovativa tekniska funktioner. Enheten kan programmeras manuellt så att du kan välja rätt inställning och optimala omgivningsförhållanden för olika typer av växter.  Med hjälp av tre förinställda program kan du skapa följande mikroklimat som främjar och bibehåller tillväxten av olika sorters växter: Tropiskt, idealiskt för orkidéer, bladväxter, bonsai och sticklingar; Torrt, perfekt för suckulenter; samt Tempererat passar utmärkt för blommande växter. Du behöver bara trycka på en knapp på fjärrkontrollen för att ställa in det klimat du vill ha, sedan gör Home Garden resten.  Dessutom kan helt nya växter odlas tack vare en specialfunktion som värmer upp planteringsjorden som sticklingarna placeras i. 

Med sitt tak och sin ingång påminner Home Garden om ett växthus. Det är den perfekta gåvan till trädgårds- och blomälskare som uppskattar smakfull och elegant design.

Download Pdf >