Logo Smeg

HÄLL – PV750S

SYMMETRI OCH GEOMETRI

SYMMETRY AND PRECISE GEOMETRICS

Stil i sin renaste form. Den nya 74 cm PV750S-gashällen kännetecknas av en minimalistisk design där de linjära gjutjärnsgallren, som breder ut sig successivt i sektioner och maximerar den tillgängliga ytan, kompletterar kvaliteten i silver-glaset.

Silverglaset och de rundade kanterna förstärker och tillför en touch av stil åt hällen.

Den påtagligt logiska uppbyggnaden av kontrollerna är ett annat stort plus.

PV750S är dock inte bara stil utan även substans. Smegs innovativa teknik garanterar yttersta prestanda och högsta säkerhet.

Modellens marknadsledande brännare, bland annat den extra snabba 4,20 kW-versionen med trippelflamma, producerar en nästan vertikal låga som gör att värmen koncentreras. Detta leder till kortare tillagningstider och avsevärt minskad energiförbrukning.  Även när det handlar om rengöring blir det uppenbart hur praktisk hällen faktiskt är. Det är mycket enkelt att torka bort spår av smuts och matrester och om du vill rengöra hällen mer ordentligt är det enkelt att ta bort galler, kontroller och brännare.  

Den höga säkerheten grundar sig på främst två funktioner: säkerhetsventilerna och glass-on-steel-skyddet. De förstnämnda stänger av gastillförseln om lågan av misstag råkar släckas, medan det sistnämnda ökar hällens hållfasthet och stabilitet. Ett lager av rostfritt stål som fixerats på undersidan av glasytan hjälper till att förhindra att glaset splittras om det mot förmodan skulle gå sönder. Därmed är det fortsatt säkert att använda produkten tills dess att de defekta delarna har bytts ut.

Den fulländade estetiken i kombination med mycket hög prestanda och effektiva specialfunktioner gör PV750S-hällen till en mycket efterfrågad produkt som uppfyller alla krav på omsorgsfull och genomarbetad design.  

 

Download Pdf >