Logo Smeg

FAB10HR - HAPPY BAR

Traditionell gästfrihet med fingertoppskänsla

TRADITIONAL HOSPITALITY AT YOUR FINGERTIPS

 Avnjut dina informella sammankomster i en elegant och sofistikerad inomhusmiljö med snygga och originella designprylar i sann 50-talsstil. Nya, iögonfallande FAB10HR är en produkt som andas italiensk gästfrihet och retrostil.

Designidén bakom Happy Bar är intuitiv och överträffar det klassiska minibarkonceptet. Den innovativa och unika kylen är en bra lösning för förvaring av champagne, eleganta viner och andra drycker. Happy Bar är inte bara snygg och iögonfallande. Den har dessutom större kapacitet än vanliga minibarer och är därför den perfekta lösningen i såväl stilfulla och moderna hemmamiljöer som i yrkesmässiga sammanhang, till exempel möteslokaler, kontor eller andra platser där man behöver ha  särskild förvaring för drycker och snacks.

Om vi lämnar de estetiska aspekterna en stund och i stället tittar lite på tekniken, är kylen i energiklass A+. Det betyder att Happy Bar är en mycket effektiv och högteknologisk produkt, som förbrukar minsta möjliga energi. FAB10HR finns i rött, gräddfärgat och svart och har en total kapacitet på 135 liter. I det flexibla innerutrymmet med flaskhållare för stående och liggande placering, flaskställ i krom och specialhyllor för burkar, kan du förvara alla typer av dryckesbehållare och arrangera dem på ett sätt som passar dig. 

I FAB10HR finns också en justerbar termostat och en automatisk avfrostningsfunktion. Kylen går extremt tyst, med ljudnivåer på endast 37dB(A).

Produkten riktar sig till designälskare som uppskattar hög kvalitet och hög prestanda. Smeg Happy Bar är verkligen något utöver det vanliga: Med sina mjuka linjer tar Happy Bar oss med på en nostalgitripp till det härliga 50-talet,  med sin utmärkande stil, som fått så stor genomslagskraft över hela världen.

Download pdf >