Logo Smeg

DE NYA LINNEAHÄLLARNA – P1752X, P1641X

Stål och gjutjärn för vitvaror med karaktärwith character

 

Skulpterade ytor och linjär design ger ett dynamiskt och elegant intryck. De nya Linea-hällarna från Smeg är distinkta och stilsäkra. Ett av de främsta kännetecknen för dem är pannställen i gjutjärn som breder ut sig successivt sektionsvis och som maximerar utrymmet och gör hällen geometriskt enhetlig.

Betraktarna slås av en minimalistisk design, som hämtat inspiration från de nya trenderna inom bildesign. De mjuka, linjära formerna vittnar om det nya produktprogrammets styrka och funktionalitet.

På hällen i rostfritt stål finns två linjära spår som gör ytan lätt konkav. Detta gör att eventuell vätska som spills under matlagningen samlas upp i stället för att skvättas ut på arbetsytan. Pannställen (antingen 2 eller 3 ställsektioner beroende på modell) ger enastående stabilitet. De smälter in perfekt med resten av hällen och fullbordar det ljusa och minimalistiska produktkonceptet.

För att underlätta rengöringen och förbättra hygienstandarderna i köket har alla tre hällarna fått rundade hörn och kanter.

Bortsett från de rent estetiska aspekterna har hällarna också mycket hög prestanda. Med det automatiska, elektroniska tändningssystemet tänds gasbrännarens låga omedelbart. Programmet består för närvarande av tre hällar: 5-brännare P1752X inklusive 1 extra snabb brännare med tredubbel flamspridare på 4,20 kW, och 60 cm P1641X med 4 brännare.

Download Pdf >