Logo Smeg

3d filer för arkitekter & köksdesigners

Det Italienska premiummärket för vitvaror, Smeg, har bestämt sig för att tillhandahålla den bästa informationen till sina kunder och det mesta värdet för affärssamarbete.

Smeg har ett brett sortiment av  750+ inbyggda och fristående produkter. Varje produkt sida kan laddas ner för att säkerställa att kunden får korrekt information. De områden som kan laddas ner inkluderar tekniska ritningar, instruktionsmanualer, produktinformation, och ordlista.

Här kan du också ladda ner 3D filer, som är perfekta att använda för köksdesigners, arkitekter och andra som planerar nya kök. 3D filerna finns tillgängliga i tre format .dwg .obj .stp för maximal flexibilitet  och de kommer som Zip filer för snabb nedladdning.

Alternativt kan designers besöka “serviceknappen” på sidan och välja slutvalet “3D filer”.Här kan man söka på artikelnummer eller kategori för att snabbt få tillgång till 3D filerna. Du kan också hitta den via följande länk: www.smeg.se/service/3d-filer/

Smeg förväntar sig att detta kommer att vara en användbar funktion som flitigt kommer att användas av köksdesigners och alla andra som producerar högkvalitativa kök.