Logo Smeg
Piano Design | Smeg SE

Piano Design

Vitvaror och hushållsmaskiner i Piano Design: en helt ny arkitektur

Arkitektur är en etikett som kan sättas även på produkter som används i ett hushåll. Det finns två saker som man omedelbart kommer att tänka på: service och minne. Service eftersom objekt som till exempel byggnader måste uppfylla en viss funktion: de måste "tjäna" människorna och fylla sin funktion på ett effektivt sätt.  Minnen eftersom idéer och projekt inte bara kommer ur tomma luften. De representerar i stället en lång historia av former, funktioner och känslor.

Smegs Piano Design-serie återspeglar fullt ut dessa grundprinciper och det här sättet att planera och formge. Hällarna och inbyggnadsugnarna är resultatet av en stark och bestående tradition: stabila, praktiska och nödvändiga objekt som gör köket till en varm och välkomnande plats att vistas på. Traditionella koncept tillämpade i moderna miljöer skulle man kunna säga.

Förekomsten av stål och glas skapar enhetlighet och ljus. Dessa material gör också att ljuset reflekteras på ett effektfullt sätt som förstärker objektens elegans. 

Visa alla produkter i den estetiska linjen Piano Design >