Logo Smeg

SMEG LANSERAR NY UTOMHUSGRILL.

Please only use this tool to share the page you are interested in. To ask a question or request information please use the relevant form on the contacts page.

Smeg lanserar ny utomhusgrill. BIBQ1205H är stilren, rostfri och kraftfull.

09/06/2017

Ökningen av utomhusköken har satt grillen i rampljuset och konsumenterna kräver en allt högre kvalité på produkterna.

Som ledande tillverkare av hushållsmaskiner har Smeg använt sin kompetens för att leverera en perfekt kontrollerad grill i en elegant, vackert utformad design som är gjord i rostfritt stål av högsta kvalitet. 

BIBQ1205H är en av de mest kraftfulla på marknaden med totalt 20Kw kraft fördelat på fem brännare och den har en matlagningsyta på över 90 cm. Varje brännare har sin egen individuella kontroll så att värmen kan varieras efter behov – detta ger kocken en frihet att laga olika typer av mat samtidigt, även om de behöver olika värmenivåer.

Andra funktioner inkluderar en stekhäll (teppanyaki), samt ett integrerat fett- och oljeuppsamlings-system som dränerar bort alla oljor och fetter bort från matlagningsområdet till en behållare vid sidan om produkten. Detta bidrar till en enkel rengöring samt hälsosammare mat och mindre risk för eldslågor. Den är enkel att använda och med grillen från Smeg kan du enkelt tillaga kött, fisk och grönsaker till perfektion. 

BIBQ1205H-grillen har ett dubbelisolerat lock, med ett säkert yttre, samt en rostfri värmehylla och termometer på 0–400 ˚C så att du enkelt kan hålla på vilken temperatur det är. När locket är stängt blir matlagningsytan en riktigt ugn – ett otroligt mångsidigt utrymme som till och med kan användas för att laga läckra bröd, pizza och focaccia.

Grillning utomhus i stil är nu möjligt tack vare Smegs nya inbyggda grill som ger ett sofistikerat utseende till alla utomhusmatplatser. Mångsidig och professionell, Smegs grill är mycket slitstark, och har en lång hållbarhet.  

Läs mer om BIBQ1205H