Logo Smeg

Smeg Down Under

03/07/2014

Vi har tidigare föreslagit ett alternativt turistmål, nämligen att besöka Smegs olika showroom runt om i världen. Okej, om du redan har varit i Kapstaden och om Zagreb är för nära, så kan vi idag erbjuda en helt ny destination på andra sidan jordklotet -  Perth i västra Australien. Tänk dig en luftig postindustriell lokal på över 530 kvadratmeter, gjord av polerad betong och med de finaste Australiensiska trämöblerna. Fyll den sedan med alla Smegprodukter som du kan komma på: inte bara de ikoniska 50-tals produkterna, från FABkylskåp till diskmaskiner, utan även de estetiska Linea- och Classic-serierna de och professionella produkterna. Praktiskt taget ett museum av elegant Made in Italy design och du behöver inte ens betala inträde!

Intressant är att detta nya showroom även erbjuder ett funktionskök, där man varje vecka bland annat kommer att ha demonstrationer. Totalt kan man ta emot tolv gäster.

Har du någonsin hört talas om det lustiga fenomenet som gör att vattnet rinner åt andra hållet I Australien? Detta alldeles nya kök skulle kunna vara stället där du kan se det med egna ögon!