Logo Smeg

PÅ SEMESTER MED SMEG

15/07/2014Allt eftersom vädret blir bättre och sommaren nalkas, kommer du utan tvekan att känna en längtan efter att åka iväg på semester. Exotiska stränder eller utländska huvudstäder  – det finns alltid något som passar alla smaker och alla budgetar. Om du verkligen vill göra något annorlunda i år, varför inte välja ett av Smegs många showroom som turistdestination?

Den senaste medlemmen av Smegs showroomfamilj är det i Zagreb, som triumferande invigdes i slutet av maj månad med ett antal gäster, 50-tals produkter och Veuve Clicquot champagne.

Den exklusiva tillställningen, organiserad av vår Kroatiske distributör samlade lokala konstnärer, journalister, sångare och komiker till en kväll som inte bara var full av design och elegans utan även av smak! Två av de speciella gästerna, författarna av de två matbloggarna  Just Cake Girl och Unique Hrebina, överaskade och förbluffade deltagarna med sina unika och ovanliga kreationer.

Känner du igen dem? De är våra småelsprodukter, i kakform. Det är verkligen sant att dessa nya Smegprodukter aldrig slutar att förvåna – vem hade trott att såväl som att vara vackra och funktionella så kan de också vara ett smakfullt mellanmål?

Detta nya showroom har adressen Ulica Antuna Bauera br. 5, Zagreb. Skicka oss ett vykort!