Logo Smeg

PÅ CLOUD NINE MED SMEG

07/07/2014

Varning: om du är rädd för höjder så kanske denna historien inte är för dig.Säg inte att vi inte varnade dig!

Har du någonsin hört talas om “Dinner in the Sky”? Det är i stort sätt vad det låter som – en middag där gästerna sätter sig för att äta, precis som på en vanlig restaurant, med undantag för att bordet som de sätter sig vid är upphängt 50 meter över marken!


Detta fantastiska event lanserades år 2007 och innebär att en plattform, utrustad med speciella stolar och som rymmer upp till 22 gäster, 5 kockar och kypare höjs upp i luften. De senaste sju åren har denna eklektiska tillfälliga restaurant besökt ett antal internationella destinationer, från Sydney till Paris och från Dubai till Las Vegas. Man har förutom den hänförande utsikten även erbjudit läckra kulinariska kreationer från kockar, belönade med Michelin stjärnor, som har turats om att ansvara för köket bland molnen.

Formatet på den här surrealistiska gastronomiska upplevelsen är liknande i alla länder som besökts, men gästerna i Belgien fick en extra exklusiv upplevelse – de var omgivna av Smeg produkter! Tack vare samarbetet med Smeg Belgien har “Dinner in the sky” varit värd för några hedersgäster som har tillhandahållit en 50-tals touch till en redan ojämförligt elegant tillställning. Dessa middagar bevisar vad vi har vetat hela tiden – att Smegprodukter passar perfekt i vilket kök som helst, även de som är upphängda bland molnen.

Dinner in the Sky kommer detta året att hållas i Bryssel från och med den 2:a till och med den 29:e juni. Ge efter för frestelsen!


Photo credits@dinnerinthesky.be