Logo Smeg

NY KAFFEBRYGGARE FRÅN SMEG: DRICK MORGONKAFFET MED STIL!

Efter den ikoniska espressomaskinen presenterar Smeg nu en ny produkt för att tillfredsställa alla aromfantaster därute: kaffebryggaren DCF01.

15/11/2018

Efter den ikoniska espressomaskinen presenterar Smeg nu en ny produkt för att tillfredsställa alla aromfantaster därute: kaffebryggaren DCF01.Utseendemässigt är denna nykomling ett äkta stilobjekt som går i linje med de övriga produkterna i Smegs retrokollektion. Produkten är också en teknisk innovation som garanterar ultimat prestanda för en unik och personlig kaffeupplevelse.


En god kopp bryggkaffe är till för att avnjutas långsamt, och associeras ofta med en välförtjänt paus. Den är det ideala sällskapet under en arbetsdag med koppen på skrivbordet och lika perfekt att avnjuta tillsammans med din frukost eller lunch. En kopp kaffe är helt enkelt den perfekta kompanjonen när du tar dig an ditt liv i rörelse.

Smegs nya kaffebryggare gör att du kan unna dig lite lyx varje dag. Detta genom att brygga utsökt aromatiskt kaffe med rik smak där du har möjlighet att själv välja den aromintensitet du föredrar. Kaffebryggaren kan därför tillfredsställa både den mest känsliga gommen och den som söker mer intensiva smaker.Kombinationen av hög prestanda och unik design gör kaffebryggaren till en stilikon att ställa på köksbänken, samtidigt som man inte kompromissar med funktion och teknik. Den är utrustad med en arominställningsknapp (från intensiv till delikat) samt en digital LED-display och klocka/timer med Auto Start-funktion för att ställa in tiden så att maskinen slås på automatiskt. Dessa funktioner gör att kaffebryggaren kan anpassas helt efter användarens krav och preferenser.


Med hjälp av funktionen ’4 Cups’ kan du bestämma om du ska avnjuta ditt kaffe ensam eller i sällskap. Kaffebryggaren är även utrustad med en glaskanna som rymmer 10 koppar kaffe som hålls varma i optimal temperatur med funktionen ’Keep Warm’ i hela 20 minuter. Detta gör att du kan njuta av en kopp kaffe även efter du har förberett det.

Det är dessa funktioner som kan möta behoven hos den moderna konsumenten där både funktion och design är avgörande. I äkta Smeg-stil!

Kaffebryggaren finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare samt hos Smeg Concept Store Stockholm. Rekommenderat pris är 2 395 SEK.

Tillgänglig i följande färger: Svart DCF01BLEU, Gräddfärgad DCF01CREU, Pastellblå DCF01PBEU, Pastellgrön DCF01PGEU, Röd DCF01RDEU, Silver DCF01SSEU och Vit DCF01WHEU.