Logo Smeg

iF DESIGN AWARD 2017

VI ÄR VINNARE AV iF DESIGN AWARD 2017

09/03/2017

I över 60 år har iF Design Award varit känd som en etikett för framstående design. iF-loggan är internationellt etablerad som en symbol för enastående prestationer inom design. Vi är stolta och glada över att meddela att vår spis Portofino och vår 45cm Dolce Stil Novo vinkyl har tilldelats en iF DESIGN AWARD 2017 och att vi är bland vinnarna av det berömda iF-märket.

Antalet tävlande var många och den högprofilerade juryn bedömde nästan 5 500 bidrag från 59 olika länder för att kunna avgöra vem som skulle få motta detta eftertraktade pris.

Smegs spis Portofino och vinkylen 45cm Dolce Stil Novo kommer, lagom till prisceremonin vid BMW World i Munchen i mars 2017, att vara tillgänglig via appen iF designs; en källa för inspiration, ett arkiv, en guide och en spegling av modern design. Vår prisade brödrost och köksmaskin kommer dessutom att visas vid en av tre av iF:s specialutställningar i Hamburg.

iF:s desingutställning i Hamburg är en permanent utställning vid Hafen City som ligger mitt i centrala Hamburg och som är ett måste att besöka för alla med ett särskilt intresse för design och arkitektur.

Adress: Hongkongstrasse 6, 20457 Hamburg, Germany.

07/02/2017