Logo Smeg

IF DESIGN AWARD 2015

Vi har vunnit iF DESIGN AWARD 2015!

10/02/2015I över 60 år har iF Design Award varit känd över hela världen som en etikett på framträdande design. iF loggan är en internationellt etablerad symbol som identifierar enastående framgångar inom design. Vi är glada att kunna meddela  att Smegs brödrost och köksassistent, som designats I samarbete med Matteo Bazzicalupo och Raffaella Mangiarotti från deepdesign© studio, har mottagit en iF DESIGN AWARD 2015 och att vi är en av vinnarna av den berömda iF etiketten. Antalet konkurrenter var enormt: den internationella välkända juryn bedömde nästan 5 000 poster från 53 länder för att kunna avgöra vem som skulle få detta eftertraktade bevis på sin förträfflighet.

Smegs brödrost och köksassistent kommer i tid till prisceremonin i Munchen den 27:e februari att att finnas tillgänglig via iFs design app. Appen är en källa av inspiration, ett arkiv och en spegling av nutida design.
Vår prisvinnande brödrost och köksmaskin kommer också vara med i en av de tre efterföljande specialshowerna på iF:s designutställning i Hamburg. Denna utställning är en permanent utställning i HafenCity, som ligger mitt i Hamburg och som är ett måste att besöka för de som har ett speciellt intresse för design och arkitetktur. Adressen är Honkongstrasse 6, 20457 Hamburg, Tyskland.