Produkter

Det ikoniska FAB28 kylskåpet - nu i nya matta färger.

Det ikoniska FAB28 kylskåpet - nu i nya matta färger.

Ny kollektion med matta färger

Smeg har en lång historia av att skapa unikt designade specialutgåvor FAB28-kylskåp; från den ikoniska Union Jack till ett kylskåp täckt av Denim, fortsätter de att ge en modern twist på ett redan ikoniskt sortiment.

Lojala Smeg-fans kommer ihåg det mycket populära begränsade upplagan Svart sammetskyl, FAB28QVB, som släpptes 2012, och som presenterade en unik matt svart "soft touch" -finish. Kylskåpets yta hade en extraordinär gummerad effekt som måste kännas för att fullt ut kunna uppskatta den. Denna innovativa nya finish gjorde att en mysig och taktil konsistens infördes i köket för första gången. I år är Smeg stolta över att tillkännage ankomsten av tre nya färger till FAB28-serien, som alla har en liknande "soft touch" -finish som den svarta sammet; Emerald Green, Ruby Red och Taupe.   

Om ni letar efter något rikt, djärvt och eftergivande är Ruby Red det perfekta valet. Denna överdådiga nyans med sin subtila metallskimmer ger en överflöd som ser bra ut i ett modernt kök liksom de som är mer bohemiska eller excentriska.

Om ni föredrar mer naturliga, avkopplande, jordnära toner, kommer Taupe att ge en cool känsla till ert kök. Kombinera med vita, grå eller grädde nyanser för en modern och lyxig estetik som kompletterar snarare än dominerar ett kök och ger värme och ljus.

Eller föredrar ni lyxiga färger som även de är jordnära? Färgen Emerald Green skapar en unik och lyxig atmosfär i ert hem. Upptäck ett kylskåp i färg som gör ert hem mer pesonligt, men som samtidigt tillför en harmonisk upplevelse.