Logo Smeg

NYA INTUITIVA INDUKTIONSHÄLLAR - ANSLUTEN TEKNIK

Ta reda på mer om dessa spännande nya hällar och fläktarna som fungerar med dem!

01/06/2018Induktionshällar är ett populärt val av många anledningar; deras moderna stil integreras perfekt in i alla kök, de är snabbare än gas (det tar drygt en minut för att värma en kastrull med vatten), och de erbjuder stora energibesparingar, för att bara nämna några. Några nya tillägg läggs till i det allt växande induktionsområdet; en 60cm Multizon SI2M7643B, 90cm Flexi4zone SI1F7955B och en häll med Multizon SI2M7953D, alla med en ny estetik och nya spännande funktioner.

Var och en av dessa hällar är utrustade med nya Intuitiva slide-kontroller som är elegant gråa, enkla att använda och som reagerar snabbt. Hela 14 nivåer att välja mellan ger ännu högre precision och exakt temperaturkontroll. En ny elegant estetik med facettslipad framkant ger en perfekt övergång från bänkskivan.
 En ny spännande funktion som kallas Auto Vent kan användas, vilket är ett smart infrarött system som låter dig styra fläkten automatiskt via hällen. De två produkterna kommer att ”prata” med varandra!

När effekten och temperaturen på hällen ställs in sätter fläkten automatiskt på lamporna och reglerar fläkthastigheten vid behov, utan att den behövs justeras manuellt.

Fyra nya fläktar som är utformade för att arbeta specifikt med dessa hällar kommer att ha Auto Vent-funktionen; en 60cm integrerad KICGR52X, 90cm vinklad kåpa KICV90BL, T-formad kåpa KICT90BL och frihängande KICTIS90BL kåpa (förväntade i augusti/september 2018).

Smeg är alltid medvetna om miljön och energiklass och har därför ECO-värmefunktion, som låter dig välja en av de tre återstående värmeindikatorerna för att fortsätta att laga mat eller hålla den varm. Den varnar också när zonen fortfarande är het efter att den är avstängd, vilket garanterar trygghet och säkerhet. Det finns också en ECO-off-funktion som stänger av zonen innan inställd tid löper ut. Detta görs med hjälp av restvärmen för att kunna fortsätta laga mat utan att slösa onödig energi.

SI1F7955B har en Flexi4zone till vänster som är indelad i 4 sektioner och kan justeras efter dina matlagningsbehov. Tre layouter kan uppnås; två dubbelzoner, en trippelzon och en singel där fyra zoner kan kombineras för att skapa en enda stor zon. Du kan också använda flera pannor av olika dimensioner samtidigt, vilket ger större flexibilitet. Flexi4zone ger dig även möjligheten använda Flexi-värmefunktionen, vilken delar zonen i tre förinställda temperaturområden. Placera pannan på frontzonen för hög värme och låt den glida bakåt mot mittenzonen för en kontinuerlig mediumvärme och sedan mot den bakre zonen för låg värme, perfekt för att hålla maten varm.Dessa smarta funktioner gör det möjligt för dig att uppnå resultat i klass med en professionell kock i ditt eget kök. Hällarna förser dig med ett modernare och enklare sätt att laga mat, och du kommer undra vad du någonsin gjorde utan dem!