Logo Smeg

ENASTÅENDE TEKNIK - DOLCE STIL NOVO MED INFÄLLBART HANDTAG

23/02/2018

Smeg är glada att presentera ett spännande nytt sortiment av Dolce Stil Novo ugnar komplett med en trendig ny funktion, ett infällbart dörrhandtag. Noggrann uppmärksamhet på detaljer och konstnärlig vision har hjälpt till i skapandet av detta handtag, byggt av ett fint band av härdat glas.

Som visas i videon ovan kan denna unika funktion aktiveras genom att trycka på SMEG-logotypen på startskärmen och med denna enkla beröring utsträcker  sig handtaget, vilket ger ett nytt liv till ugnen. När ugnen är i drift öppnas handtaget automatiskt och fortsätter att vara så långt tills tillagningen är klar och ugnen är tillräckligt kyld. Handtaget dras sedan automatiskt tillbaka när dörren stängs, vilket ger rena oavbrutna linjer i köket.

Utdragbara handtagsmodeller finns i 60cm enkla pyrolytiska ugnar SFP6604PNXE / SFP6604PNRE, 45cm kombinations mikrovågor SF4604PMCNX / SF4604PMCNR och ångugnar SF4604PVCNX1 / SF4604PVCNR1. Färgglada touch displayer möjliggör enkel navigering av ugnen medan det slående Eclipse-glaset, ogenomskinligt när ugnen är av, men blir genomskinlig när den är påslagen och lyser helt upp utrymmet. Detaljer i koppar eller rostfritt stål ger en subtil färgklick genom hela designserien Dolce Stil Novo, där endast de finaste materialen har använts.