Logo Smeg

DIVINA CUCINA

Dolce & Gabbana och Smeg fortsätter resan som förenar sina konstnärliga känslor för att upptäcka Siciliens färger och skönhet.

27/04/2018

divinacucina

Dolce & Gabbana och Smeg fortsätter resan som förenar sina konstnärliga känslor för att upptäcka Siciliens färger och skönhet. Det autentiska "Made in Italy" -projektet enligt den gemensamma standarden för kreativitet, konst och design. Ett revolutionärt samarbete som har skapat en ny uppfattning om hushållsapparater, inte längre bara produkter, verkliga konstverk.Sicily is my Love är en kärlek och hyllning till Italiens rötter, dess traditioner och populära festivaler i form av ett nytt fristående köksaggregat och spis med en samordnad Fab28 kylskåp, gjord unik med djärva färger och berättande intensitet. Samlingen presenteras i två varianter: den första kännetecknas av föreställningar inspirerade av Opera Dei Pupi och den traditionella handmålade vagnen, där de dominerande färgerna är eldröda och orange, den andra av ett majolica-tryck i nyanser av blått och vitt.

divinacucina

Historia, kultur, mat och skönhet i sicilianska landskapet fångas dessa dyrbara föremål på ett autentiskt och oförglömligt sätt. Allt detta har blivit möjligt tack vare Smegs stora erfarenhet av design-kvalitetsapparater och den kreativa designern Dolce & Gabbana. Sicily is my Love talar genom levande illustrationer av guldgula citroner, citrusfrukter, prickiga päron, ljusröda körsbär och typiska Sicilianska dekorationer är inramade av trekantiga geometriska former. Blommotiven är inspirerade av landskapen i södra Italien. Samlingen av små hushållsapparater, Sicily is my Love , är berikad med nya bitar gjorda i industriell skala, genom en process av handmålade prototyper skapade av sicilianska konstnärer och hantverkare. En amerikansk kaffebryggare, en handmixare och en fyrkantad brödrost. Sicily is my Love samling kommer finnas på 2018 Milan Furniture Fair, som utökar det befintliga sortimentet som innehåller en citruspress, en vattenkokare och en tvåskivas brödrost. Kommer snart: en mixer, espressomaskin, blender och en slow juicer.

divinacucina

Dolce & Gabbana och Smeg presenterade Sicily is my Love  den 17 april från kl. 07 till 10 på Metropol, Viale Piave 24.