Logo Smeg

LINEA HAR FÅTT EN NY FRÄSCH LOOK

Designserien Linea har fått en nytt utseende och ännu fler funktioner

07/03/2018

Smeg har producerat italienska inspirerade produkter i över 60 år. Även om de är kända för ikoniska 50’s style, är de flesta produkter moderna och stilrena i design. Linea-sortimentet är inget undantag och nu 2018 har designserien fått en helt nytt utseende. Linea-serien innehåller ett brett urval av produkter som utvecklats av Smegs interna designstudio och som kännetecknas av en ergonomisk och väl avvägd produktutformning

Smeg har uppdaterat ugnsluckan och designen på handtaget och vreden för att ställa in funktioner. Nu består handtaget av rostfritt stål som ger ett exklusivt och modernt intryck, även vreden är i rostfritt stål vilket bidrar till den extra touch av kvalité som nu förväntas av varumärket. Serien kommer fortsätta att finnas i färgerna grå, vit och svart. Så Linea passar in i de flesta miljöer, oavsett köksmiljö. 

Många vill ha en Smeg-produkt baserad på sin skönhet; estetiskt är de svåra att slå. Men de kommer också med den senaste tekniken. Ugnen har en frontdisplay som är konstruerad för att göra det enkelt att hitta bland funktionerna och varierar från elektroniska till en ny touch-färgskärm. I de toppmodellerna kan du även förprogrammera mattyper, temperatur och varaktighet så att du får receptet rätt, på så sätt glömmer du inte inställningarna för nästa gång. Om man inte vill ställa in dessa inställningar själv så kan du få hjälp av upp till 50 automatiska SmartSense-program, på så sätt finns det ingen ursäkt för att inte få de perfekta resultaten varje gång.

Smeg skapade Linea-sortimentet med visionen att säkerställa att den snygga, moderna designen kan kombineras perfekt med toppmoderna matlagningstekniker. Tack vare detta behöver ingen kompromissa.