Köksredskap

Funktionalitet möter design i en ny Made in Italy kollektion.

UPPTÄCK ALLA

COOKING IN COLOUR

Smeg introducerar sin första kollektion av köksredskap designad av studion från Milan @deepdesign av Raffaella Mangiarotti och Matteo Bazzicalupo i sann ”Made in Italy”-anda.

Sortimentet är utformat för en hälsosam och mångsidig matlagning.  Den effektiva non-stick beläggningen gör matlagningen mer hälsosam eftersom mindre mängd oljor och fetter krävs utan maten fastnar. Mångsidig eftersom sortimentet består av modeller i många olika storlekar – perfekt för alla typer av behov och matlagning.

Välj mellan 8 olika produkter: 4 stekpannor (24-26-28-30 cm i diameter), 2 kastruller (24-26 cm i diameter), 1 wok (30 cm i diameter) och 1 traktörpanna (28 cm i diameter).

Köksredskap - matlagning i färg

Made in Italy

Smegs köksredskap är ett resultat av ett stort kunnande om kök och matlagning. Vackra att låta stå kvar på matbordet efter servering samtidigt som de är praktiska att förvara i ditt kök. Tillgängliga i färgerna svart, röd och creme.

Smeg Cookware colour line
Tillverkade i Aluminium

Hela serien är tillverkad i aluminium för att garantera en optimal värmeledningsförmåga så att värmen fördelas jämnt över hela stekytan.

Intern beläggning

Den interna beläggningen gör det möjligt att använda mindre oljor och fetter för ett hälsosammare sätt att laga mat. Den är särskilt motståndskraftig mot höga temperaturer och är därför lämplig för alla typer tillagningsmetoder. Tack vare sin höga nötningsbeständighet och porositet är ytan mycket lätt att rengöra.

Patenterad undersida

Den patenterade designen på undersidan garanterar jämn värmefördelning över hela stekytan.

Handtag i rostfritt stål

Alla enkla och dubbla handtag är tillverkade i rostfritt stål vilket gör dem slitstarka, hållbara och tåliga mot höga temperaturer.

Lock i härdat glas

Locket är tillverkat i härdat glas med kanter och handtag i rostfritt stål vilket gör dem tåliga och ugnssäkra.