Kaffemaskiner

Inspirerad av Italiens kärlek till kaffe, har Smeg utvecklat olika kaffemaskiner för att passa era behov. Med en tidlös design hjälper dessa köksprodukter er få det perfekta kaffet varje gång. Med en kapacitet på 10 koppar får ni ut det mesta av Smegs retro kaffebryggare, oavsett om ni vill bjuda över några gäster på en god kopp kaffe eller om ni behöver en extra kopp efter en lång dag. Kaffebryggare ger er även möjlighet att ställa in vilken arom och intensitet ni vill ha, för att alltid få högsta kvalitet på ert kaffe. Om ni istället föredrar en espresso, cappuccino, latte eller latte macchiato, så hjälper Smegs espressomaskiner er att skapa och njuta av ert kaffe i bekvämligheten i ert eget hem. Med en flow-stop funktion kan även styrka på kaffet väljas, en funktion alla kaffeälskare behöver i sin vardag. 

Smegs kaffemaskiner finns i flera olika färger med samma ikoniska retro stil som de andra produkterna i 50’s style. Mixa eller matcha era favoriter för en elegant köksuppsättning. Skapa den ultimata koppen kaffe genom att kombinera kaffemaskinen med en kaffekvarn och mjölkskummare.

Espressomaskiner

Den italienska kaffetraditionen har äntligen fått en plats i hemmet och förtrollar alla espressoälskare.

Se alla espressomaskiner

ECF01RDEU

Espressomaskin, Röd, 50's Style
Läs mer

ECF01BLEU

Espressomaskin, Svart, 50's Style
Läs mer

ECF01CREU

Espressomaskin, Creme, 50's Style
Läs mer

ECF01WHEU

Espressomaskin, Vit, 50's Style
Läs mer

ECF01PBEU

Espressomaskin, Pastellblå, 50's Style
Läs mer

ECF01PGEU

Espressomaskin, Pastellgrön, 50's Style
Läs mer

ECF01PKEU

Espressomaskin, Rosa, 50's Style
Läs mer

Kaffebryggare

Att dricka kaffe långsamt och njuta av ögonblicket förknippas ofta med tanken på en lång, avkopplande paus. Oavsett om ni vill ha en kopp kaffe på skrivbordet på jobbet, eller hellre vill njuta av kaffet vid frukost - så är en kopp med fantastiskt kaffe det perfekta sällskapet för att hantera det stressfulla i vardagen. 

Se alla kaffebryggare

DCF02RDEU

Kaffebryggare, Röd, 50's Style
Läs mer

DCF02PBEU

Kaffebryggare, Pastellblå, 50's Style
Läs mer

DCF02CREU

Kaffebryggare, Creme, 50's Style
Läs mer

DCF02WHEU

Kaffebryggare, Vit, 50's Style
Läs mer

DCF02PGEU

Kaffebryggare, Pastellgrön, 50's Style
Läs mer

DCF02BLEU

Kaffebryggare, Svart, 50's Style
Läs mer

DCF02SSEU

Kaffebryggare, Rostfritt stål, 50's Style
Läs mer
Kaffekvarnar

Den bästa koppen kaffe har alltid egenmalda kaffebönor. Ta även en titt på Smegs kaffekvarnar för att njuta av den perfekta koppen varje dag. 

SE ALLA PRODUKTER
MJÖLKSKUMMARE

Upptäck Smegs mjölkskummare för att kunna skumma mjölken snabbt och luftigt i ert egna hem, oavsett om det är varmt eller kallt. 

SE ALLA PRODUKTER