Matlagning med Smeg

Matlagning med Smeg

Koka, värm, konservera - en rundtur i köket mellan teknik och inspiration. 

Hur man väljer rätt element, de funktioner du inte kan vara utan samt programmen för att optimera prestandan. Hitta även rätt produkt när det kommer till energieffektivitet och teknik. 

Den perfekta kombinationen av matlagning och ambition

Med sin rikedom på detaljer och integrerad teknik, är köket i dagsläget det mest tekniskt sofistikerade rummet i ett hem. Inom kategorin för tekniskt sofistikerade lösningar, faller helt klart den integrerade filtreringshuven, som spelar en avgörande roll för att skydda mot lukt och rök.

Läs mer

Trippelformeln för ett hälsosammare liv

Att införa professionella produkter in i hemmamiljön; såsom, en vacuumlåda och blast chiller, medför även expertresultat. Dessa är innovativa produkter med förmågan att förändra hur du förbereder och lagar mat.

Läs mer

Matlagning med ånga

Att laga mat med ånga är en gammal och hälsosam tillagningsmetod som bevarar och förstärker råvarornas smaker. Förutom de hälsosamma aspekterna med tekniken, blir konsistensen hos råvaror och maträtter oftast saftig och fördelaktig.  

Läs mer

Lagra viner med yttersta omsorg

Optimal temperatur, idealisk luftfuktighet och uppmärksamhet på detaljer: dessa är viktiga egenskaper för Smegs vinkylar, för professionell lagring i ert kök och hem. 

Läs mer

Upptäck Smegs estetiska linje, Portofino

Portofino är den estetiska linje som inte kompromissar när det kommer till funktion, teknologi och design. Med inspiration från Portofinobyn i norra Italien och med sin utgångspunkt i italiensk matlagning, har denna designserie skapats med alla tänkbara lösningar och funktioner i åtanke. 

Läs mer