Victoria
Estetik

Victoria

Kärlek till detaljer och en passion för tradition.

Upptäck den estetiska linjen

Den estetiska linjen Victoria skapar en välkomnande och nostalgisk atmosfär, där tiden upphör och passion för god mat betraktas genom största uppmärksamhet på detaljer.

Ett harmonisk och välkomnande kök

Exklusiv estetik, suverän kvalitet och omisskännlig design är ingredienserna som gör alla Smeg produkter unika. Victoria kollektionen är helt enkelt inget undantag.

Inspirerad av Smegs allra första spis "Elisabeth" som producerades 1948, fångar kollektionen den harmoniska kärnan i tidlös klassisk design och exklusiv estetik, tack vare Smegs 1950-tals signaturstil, solida kontroller och förstklassig kvalitet.

Ugnar

Skapa en välkomnande atmosfär i ert kök med Smegs ugnar i kollektionen Victoria. Välj mellan flera olika färger och modeller för att hitta den som passar in bäst. 

Se alla produkter

Inbyggnadslådor

Smegs utdragbara värmelådor har en reglerbar termostat upp till 80°C. Komplettera er ugn med en värmelåda i samma färg. 

Se alla produkter

Hällar

Med en passion för matlagning förtjänar ni att laga mat på bästa sätt. Upptäck Victorias gas- och induktionshällar som är gjorda med hög kvalitet och en harmonisk design som fulländar ert kök. 

Se alla produkter

Köksfläktar

En storslagem fläkt är precis det som behövs i ert kök för att skapa en harmonisk känsla. Upptäck Victorias vägghända fläktar för att få ett varmt och välkomnande hem. 

Se alla produkter

Spisar

Med vackra detaljer och vred är Victorias spisar mittpunkten i köket. Kolla in Smegs spisar i kollektionen Victoria som finns med en, två, tre eller fyra ugnar, perfekta för praktisk matlagning och större middagsbjudningar. 

Se alla produkter
Se alla produkter i Victoria

Kärlek till detaljer och en passion för tradition.

Upptäck den estetiska linjen
Estetiska linjer

Smeg estetiska linjer erbjuder ett stort urval av produkter att kombinera för att skapa en unik stil i ert kök.

Upptäck alla estetiska linjer