Linea
Estetik

Linea

Reflekterande skönhet som måste ses för att upplevas.

Upptäck den estetiska linjen

Smegs estetiska linje Linea prisar det första element i design – linjen. Enkel, balanserad och reflekterande är Linea perfekt i det moderna köket.

En reflektion av det moderna köket

Med en kristallklar spegelfinish och rostfritt stål har den estetiska linjen Linea en reflekterande skönhet som måste ses för att upplevas. Den eleganta, enkla och vackert utformade kollektionen är mångsidig och finns i färgerna vit, svart eller silver, kombinerat med detaljer i rostfritt stål. Kombinationen speglar en modern "Made in Italy"-stil och har den senaste tekniken med elektriska, kompakta mikrovågs- och ångungar. Med maximal kapacitet erbjuder Linea snabbare middagar efter jobbet, hälsosamma ångkokta rätter samt enkla och varierade menyer. Den estetiska linjen är helt enkelt det ultimata inom teknik med stil.

Ugnar

Smegs estetiska linjen Linea har ett brett urval av exklusiva och mångsidiga ugnar. Upptäck våra elektriska ugnar som har maximal kapacitet samtidigt som de sparar energi och skapar en modern design i ert kök.

Se alla produkter

Inbyggnadslådor

Linea erbjuder praktiska inbyggda vakuumlådor, förvaringslådor, värmelådor eller sommelierlådor som ni kan komplettera er ugn med. 

Se alla produkter

Vinkylar

Linea har reflekterande och vackra vinkylar som passar in perfekt i ert kök, och även går att ansluta till den exklusiva och smarta appen SmegConnect för maximal användning.

Se alla produkter

Hällar

Med en minimalistisk desig omfattar Linea gas- och induktionshällar av hög kvalitet, som passar in i alla kök. Välj vilken storlek, modell och färg som passar er bäst. 

Se alla produkter

Köksfläktar

Oavsett om ni vill ha en helintegrerad köksfläkt, eller en som passar väggmontering så har Linea svaret. Upptäck flera olika modeller som fulländar ert moderna kök. 

Se alla produkter

Inbyggda kaffemaskiner

Vad vore ett modernt kök utan en inbyggd kaffemaskin? Avrunda ert kök med en av Lineas kaffemaskiner som passar perfekt ihop med övriga produkter i den estetiska linjen. 

Se alla produkter

Blast Chillers

Lineas silverfärgade blast chiller med touchdisplay ervjuder det nyaste inom modern teknik. Förenkla er vardag och spara tid samtidigt som ni får tillgång till mat med hög kvalitet. 

Se alla produkter
Se alla produkter i Linea

Produkter som införlivar moderna minimalistiska designtrender.

Upptäck den estetiska linjen
Estetiska linjer

Smeg estetiska linjer erbjuder ett stort urval av produkter att kombinera för att skapa en unik stil i ert kök.

Upptäck alla estetiska linjer