Dolce Stil Novo
Estetik

Dolce Stil Novo

Funktionalitet och design som smälter samman mörker och ljus. Ädla material, monokromatisk yta och detaljer av koppar eller rostfritt stål är ledmotiv för hela sortimentet.

Upptäck den estetiska linjen

Dolce Stil Novo – en tidlös, storslagen och elegant estetik med dess svarta glas, förfinat med detaljer i koppar eller rostfritt stål. 

Ett välkomponerat sortiment

Genom att kombinera Smegs italienska stil med industriledande teknologi, låter Dolce Stil Novo er skapa en gastronomisk upplevelse med enkelhet. Med ett utseende av stilrena linjer, i precision och med obestridlig kvalitet, tillåter serien er att ge liv åt gastronomiska mästerverk. Med design inspirerad av en italiensk poesi från 1200-talet introducerar estetiken en ny standard för form och funktion i det moderna köket.

Ett nytt uttryck av genialitet av både teknik och design, Dolce Stil Novo är Smegs mest omfattande och exklusiva sortiment av vitvaror för hemmet - alla med en design som fullständig smälter samman. Dolce Stil Novo består av ett brett sortiment av 60 cm termoventilerade ugnar, 45 cm kombinations ång- och mikrovågsugnar, Blast Chillers, inbyggda kaffemaskiner och inbyggda vinkylar kompletterade av flera olika inbyggnadslådor. I sortimentet finns även gas- och induktionshällar som finns tillgängliga i flera olika storlekar kompletterat av vägghängda- och inbyggda köksfläktar.

Ugnar

Dolce Stil Novo erbjuder ugnar med eleganta detaljer i koppar eller rostfritt stål med olika matlagningsmetoder och handtag i både push- och standardutförande.

Se alla produkter

Inbyggnadslådor

Komplettera ugnen med vakuumlådor, förvaringslådor, värmelådor eller sommelierlådor designade med elegant svart glas och detaljer i antingen koppar eller rostfritt stål. Välj en låda som passar er livsstil.

Se alla produkter

Vinkylar

Dolce Stil Novo innehåller inbyggda vinkylar och vinkylar under bänken, designade med elegant svart Eclipse-glas och detaljer i antingen koppar eller rostfritt stål.

Se alla produkter

Hällar

Smegs Dolce Stil Novo hällar kombinerar avancerad teknik med material av högsta kvalité. Välj mellan olika utförande, storlekar och funktioner designade med detaljer i rostfritt stål eller koppar.

Se alla produkter

Köksfläktar

Dolce Stil Novo har köksfläktar som speglar elegans och stil i köket genom att kombinera design och kvalité av bästa material. Tillgängliga med detaljer i rostfritt stål och koppar och med variation av funktionalitet.

Se alla produkter

Inbyggda kaffemaskiner

Dolce Stil Novo har inbyggda kaffebryggare med elegant svart glas och detaljer i antingen koppar eller rostfritt stål.

Se alla produkter

Blast Chillers

Dolce Stil Novo har unika Blast Chillers designade med elegant svart glas och detaljer i antingen koppar eller rostfritt stål.

Se alla produkter
Se alla produkter i Dolce Stil Novo

Konstverk som förvandlar det praktiska till något vacker.

Upptäck den estetiska linjen
Estetiska linjer

Smeg estetiska linjer erbjuder ett stort urval av produkter att kombinera för att skapa en unik stil i ert kök.

Upptäck alla estetiska linjer