Cortina
Estetik

Cortina

En förnimmelse från forna dagar.

Upptäck den estetiska linjen
Se mer

Cortinas kännetecknas av en harmoniska balans mellan funktioner och en noggrann kombination av material. Inspirerat av hantverksmästare med forntida kunskaper som skapar eleganta skapelser, väcker den nya kollektionen charmen av sofistikerade och detaljerade hantverk.

Sofistikerad och detaljerad

Den estetiska linjen Cortina inspirerades av hantverkare som skapade raffinerade skapelser med hjälp av antik kunskap. Det nya utbudet av unika köksprodukter återspeglar charmen i hantverk. Det kunniga materialvalet i kombination med olika ljusa ytor ger en rik och sofistikerad estetisk effekt. Det rikliga användandet av färg ger dessutom liv åt produkterna, vars stil är tidlös.

Hantverksskickligheten lyser igenom i våra ugnar. Se bara på detaljerna i dörrpanelen i glas och det vackra dubbla inlägget. Förutom ugnarna har Smeg också utvecklat gashällar, för att komplettera en estetisk linje vars produkter hamnar i blickfånget oavsett vilket kök de hamnar i. 

Ugnar

Med det noggranna materialvalet och de polerade detaljerna och ytorna ger Cortinas ugnar ert kök en storslagen och exklusiv effekt. 

Se alla produkter

Inbyggnadslådor

Välj även en utdragbar värmelåda för att komplettera er ugn. 

Se alla produkter

Hällar

Välj en sofistikerad och elegant häll med detaljer som matchar er ugn. Smegs hällar erbjuder högsta prestanda genom en kombination av avancerad teknik och material av högsta kvalité. 

Se alla produkter

Köksfläktar

Fullända er köksmiljö med en fläkt från Cortina för att skapa en elegant helhet. Smegs fläktar kombinera design och kvalité av bästa material. Välj en modell som passar ert kök bäst. 

Se alla produkter
Se alla produkter i Cortina

En förnimmelse från forna dagar.

Upptäck den estetiska linjen
Estetiska linjer

Smeg estetiska linjer erbjuder ett stort urval av produkter att kombinera för att skapa en unik stil i ert kök.

Upptäck alla estetiska linjer