Colonial
Estetik

Colonial

En möjlighet att få återuppleva värmen och intimiteten i dåtidens kök.

Upptäck den estetiska linjen
Se mer

Ett mästerverk i kolonialstil för ett klassiskt och smakfullt inrett kök.

En unik och traditionell köksmiljö

Den estetiska linjen Colonial är en möjlighet att få återuppleva värmen och intimiteten i dåtidens kök. Speciellt framtagen för er som uppskattar smakfullhet och förfiningen hos traditionella miljöer, utgörs serien av produkter som hjälper till att skapa en unik köksmiljö. Kollektionens ugnar, mikrovågsugnar, hällar, kaffemaskiner, spisar och fläktar är er chans att få in smakfulla vitvaror i hjärtat av ert hem och samtidigt skapa en sofistikerad touch.

Ugnar

Upptäck Colonials sortiment av ugnar i färgerna creme och antracit. Med en smakfull design och detaljer i antik mässig, skapar Colonial en familjär känsla i hemmets kärna.

Se alla produkter

Inbyggnadslådor

Kombinera er ugn med en värmelåda från den estetiska linjen Colonial.

Se alla produkter

Hällar

Hällar i den estetiska linjen Colonial kombinerar modern teknologi och traditionell design med material av högsta kvalité. Välj mellan olika utförande, storlekar och funktioner designade med detaljer som matchar din ugn.

Se alla produkter

Köksfläktar

Upptäck Colonials köksfläktar i färgerna creme och antracit som går att kombinera med andra produkter i den estetiska linjen. 

Se alla produkter

Inbyggda kaffemaskiner

Smegs kaffemaskiner är tillgängliga i olika stilar och färger, vilket kan samordnas perfekt med andra produkter i samma estetiska linje. Upptäck Colonials kaffemaskiner med smakfulla detaljer i antik mässing och guld. 

Se alla produkter

Kylskåp

Den estetiska linjen Colonial erbjuder eleganta kylskåp i färgerna creme och antracit, med detaljer i antik mässing och guld.

Se alla produkter

Spisar

Den estetiska linjen Colonial erbjuder traditionella spisar med gashäll eller glaskeramikhäll. För in värme i ert kök med den smakfulla estetiska linjen, kombinerat med modern teknologi. 

Se alla produkter
Se alla produkter i Colonial

En möjlighet att få återuppleva värmen och intimiteten i dåtidens kök.

Upptäck den estetiska linjen
Estetiska linjer

Smeg estetiska linjer erbjuder ett stort urval av produkter att kombinera för att skapa en unik stil i ert kök.

Upptäck alla estetiska linjer