Classic
Estetik

Classic

Smegs rostfria och tidlösa estetiska linje, i samarbete med arkitekten Guido Canali.

Upptäck den estetiska linjen

Den estetiska linjen Classic kombinerar rostfritt stål och stilrena drag med unika vred och eleganta handtag som tillsammans ger en balanserad känsla av industriell design.

Classic - av Canali Studio

Classic är namnet på den första estetiska linje som Smeg utvecklade i samarbete med arkitekten Guido Canali. Produktserien kännetecknas av en kombination av rostfritt stål och svarta Eclipse glas. Kollektionen Classic innefattar ugnar, hällar, inbyggda kaffemaskiner, kylskåp, köksfläktar, blast chillers, diskmaskiner och vinkylar, vilket gör den till en av marknaden mest kompletta sortiment.

Ugnar

Smegs exklusiva ugnar, designade och tillverkade i Italien är utmärkta produkter för matlagning som alltid levererar bästa resultat. Upptäck eleganta och tidlösa ugnar från den estetiska linjen Classic.

Se alla produkter

Inbyggnadslådor

Komplettera ugnen med vakuumlådor, förvaringslådor, värmelådor eller sommelierlådor i rostfritt stål. 

Se alla produkter

Vinkylar

Smegs vinkylar förvandlar ert kök till en vinkällare, där de olika flaskorna håller optimal temperatur och är redo att serveras till gästerna. Välj mellan ett stort utbud av vinkylar i rostfritt stål från Classic. 

Se alla produkter

Hällar

Upptäcks Smegs hällar i den estetiska linjen Classic. Välj mellan gas- och induktionshällar med hög kvalitet och detaljer i rostfritt stål. 

Se alla produkter

Köksfläktar

Kolla in Classics köksfläktar i rostfritt stål, eller i färgerna svart och vit med detaljer i rostfritt stål. Designa ditt kök med en robust fläkt med hög kvalitet. 

Se alla produkter

Inbyggda kaffemaskiner

En inbyggd helautomatisk kaffemaskin med mjölkskummare finns nu tillgängligt i rostfritt stål så att ni kan komplettera ert kök perfekt.

Se alla produkter

Spisar

Smegs estetiska linje Classic erbjuder ett stort utbud av spisar. Hitta en spis som passar in perfekt i ert kök. Oavsett storlek och modell, är Classic spisar energieffektiva med en elegant och tidlös design.

Se alla produkter

Kylskåp

Smeg utvecklat ett stort antal kylskåpsmodeller. Upptäck kylskåp i Classic för att skapa en tidlös design i ert kök. 

Se alla produkter
Se alla produkter i Classic

Kompakta volymer och stilrena drag är lika med smakfull och tidlös design.

Upptäck den estetiska linjen
Estetiska linjer

Smeg estetiska linjer erbjuder ett stort urval av produkter att kombinera för att skapa en unik stil i ert kök.

Upptäck alla estetiska linjer