50's style
Estetik

50's style

Livfulla färger och elegant retrodesign motsvarar snygga produkter som skiljer sig från mängden.

UPPTÄCK DEN ESTETISKA LINJEN
Se mer
50's style
Aesthetic

50's style

Vibrant colours and smooth design equals stylish appliances.

View the collection
Se mer

Klassiska mjuka linjer, kromdetaljer och livfulla färger gör att varje utrymme präglas av stil och karaktär, samtidigt som det förtrollar stil- och designälskare.

Retrodesign som skiljer sig från mängden

Smegs designlinje med 50's Style har utan tvekan vintagedesign vars klassiska, mjuka linjer och livfulla färger kombineras perfekt med den senaste tekniken.

Det ursprungliga och bästa FAB28-färgade kylskåpet är mer än bara ett kylskåp. Det dominerar omgivningen, precis som soffan eller lampan i ert vardagsrum. Smeg har även utvecklat en rad andra produkter med exakt samma vintage-tema: kylskåp i olika storlekar och kapacitet, frysar, tvättmaskiner och diskmaskiner. Alltid fulla av liv, är dessa produkter standarbärare av design kvaliteten "Made in Italy" som är känd över hela världen för sin blandning av konst och funktionalitet.

KYLSKÅP

Smeg utvecklat ett stort antal kylskåpsmodeller och de färgstarka kylskåpen i retrostil har blivit riktiga stilikoner. Upptäck olika varianter, i olika färger, som har inspirerade av det ursprungliga kylskåpet FAB28.

SE ALLA PRODUKTER

KÖKSFLÄKTAR

Upptäck Smegs köksfläktar i retrostil för väggmontering. Välj en färg som passar in i ert kök och skapa en unik stil som är karakteristisk för er. 

SE ALLA PRODUKTER

KÖKSBLANDARE

Uppmärksamhet på detaljer och innovation har alltid varit Smegs högsta prioritet, och därför har blandare med olika mönster, funktioner och ytbehandlingar skapats för att runda av diskbänken.

SE ALLA PRODUKTER

DISKMASKINER

Smegs fristående eller inbyggda diskmaskiner är det perfekta sättet att fullända ert kök med stil.

SE ALLA PRODUKTER

ER KREATIVITET, VÅRA VERKTYG

DE NYA IKONERNA I HEMMET

Smegs köksprodukter designade av Matteo Bazzicalupo e Raffaella Mangiarotti och föddes ur en fusion av teknik, estetik och funktionalitet, vilket framkallande de omisskännliga formerna och atmosfären i 50-talsstil.

Mjuka linjer, retrostil och färger tolkas om med en modern twist för att bli medelpunkten i ert köket. Från det ikoniska FAB28-kylskåpet, till den senaste generationen av köksprodukter, består den etiska linjen med 50's Style av unika och mångsidiga produkter som är dedikerad till de som älskar att vara omgiven av föremål med en stark karaktär, utan att förlora syn av högkvalitativ prestanda.

Brödrostar

I sina olika former kombinerar Smegs brödrostar ergonomi, funktionalitet och estetisk balans. Frukost, brunch, lunch eller bara mellanmål - när ni blir förälskade i Smegs brödrostar kommer ni att hitta alla tillgängliga ursäkter för att använda den.

Se alla produkter

Vattenkokare

Med sin blandning av teknik och retrostil gör vattenkokaren varje ögonblick speciellt, från frukost till eftermiddagste, från en snabb paus till avkoppling på kvällen. Den kokar vatten snabbt, exakt och effektivt.

Se alla produkter

Köksmaskiner

En tårta att erbjuda era vänner, den unika doften av hembakat bröd, färsk pasta som kommer att förvåna era middagsgäster. Med Smegs robusta, pålitliga och effektiva köksmaskiner kan ni skapa nya och spännande recept.

Se alla produkter

Stavmixer

Designad för att vara hållbar, funktionell och perfekt användbar med sitt ergonomiska och halksäkra grepp, är stavmixern ett oumbärlig redskap för att laga mat snabbt och intelligent.

Se alla produkter

Slowjuicer

Smegs slowjuicer har noggrant utformats för att producera de finaste kallpressade juicerna och uppmuntra människor att njuta av en frisk och hälsosam livsstil.

Se alla produkter

Citruspressar

Rund och full av personlighet är citruspressen en hyllning till Smegs Italienska arv - en nation med en enorm kärlek till citrusfrukter som odlas i södra delen av landet tack vare det perfekta klimatet.

Se alla produkter

Kaffemaskiner

Smegs kaffemaskiner kan naturligtvis använda både malda kaffebönor och kaffepulver, vilket gör att italienska kaffeälskare kan välja den perfekta rostningen och ta hem den verkliga espresso smaken och aromen.

Se alla produkter

Mjölkskummare

Smegs mjölkskummare är det perfekta tillbehöret för att komplettera er kaffeupplevelse. Perfekt för cappuccino, latte macchiato och flat whites, likaså till förberedelse av drycker som varm choklad.

Se alla produkter

Kaffekvarnar

Smegs kaffekvarn gör att ni kan mala era egna kaffebönor och njuta av den färskaste, mest autentiska kaffesmaken hemma.

Se alla produkter

Blenders

Vid frukost för en hälsosam frukt- och yoghurtsmoothie, efter ett träningspass för att återuppliva dig själv med en uppfriskande drink, vid lunch för att förbereda en snabb och enkel sås, Smegs blender blandar ingredienser med olika konsistenser perfekt för att passa varje ögonblick på dagen.

Se alla produkter
SE ALLA PRODUKTER I 50's STYLE

Färg och retrodesign för alla stilikoner.

UPPTÄCK DEN ESTETISKA LINJEN
Estetiska linjer

Smeg estetiska linjer erbjuder ett stort urval av produkter att kombinera för att skapa en unik stil i ert kök.

Upptäck alla estetiska linjer