Logo Smeg
Dolce stil novo | Smeg SE

Dolce stil novo

Dolce Stil Novo är Smeg’s än så länge mest avancerade inbyggnadsserie. Med inspiration från fägring och natur, kännetecknas Dolce Stil Novo-serien av Italiens litterära rörelse ifrån 1200-talet. Denna innovativa designserie är någonting helt nytt för Smeg.

Den omfattande samlingen erbjuder en vacker och verkligt unik estetik. Tillsammans med ledande teknologi och överlägsen kvalitet är produkterna ett måste för det moderna och samtida hemmet. Den kompletta serien består av 60 cm och 45 cm ugnar, multifunktionella värmelådor, gas- och induktionshällar, fläktar, vinkylar och kaffemaskiner, som alla passar perfekt vid sidan om varandra, men passar även fantastiskt som ett fristående uttryck. Dolce Stil Novo produkterna identifieras främst genom sina material, vilka alla är av högsta kvalitet. Även de minsta detaljerna har förfinats till perfektion. Detaljerna i koppar, eller rostfritt stål förhöjer de rena och moderna linjerna, och det svarta glaset reflekterar ljuset på ett perfekt sätt.

I denna spännande nya serie kombineras den italienska passionen för design med avancerad teknologi, vilket resulterar i enkla, men eleganta produkter, som kompletterar omgivningen istället för att tävla med den vilket ger elegans till det moderna hemmet.



Visa alla produkterna i Dolce Stil Novo serien >