Logo Smeg

Diskmaskiner

Smegs diskmaskiner: den allra senaste tekniken

Smegs fristående eller inbyggda diskmaskiner är det perfekta sättet att fullborda stilen i ditt kök. Diskmaskinerna är exceptionellt tystgående och oerhört väl planerade och det finns stora valmöjligheter när det gäller installation, stil och lastkapacitet.

Det råder inget tvivel om att det finns en Smeg-diskmaskin för alla,  från 45 cm-modeller (som är perfekta om utrymmet är begränsat) till 14-kuvertsmodeller med en ny övre korg för bestick och en mellankorg som går att justera i tre olika nivåer. Smegs mångåriga erfarenhet och stora expertis har lett till att företaget har kunnat utveckla de unika orbital- och shuttle spolsystemen som garanterar optimal vattenfördelning i maskinerna. Dessutom är alla Smeg-diskmaskiner utrustade med Aquastop-teknik för att du ska kunna sova gott om nätterna. Om enheten upptäcker några läckor i slangen stängs vattentillförseln av omedelbart, vilket förhindrar vattenskador.

Vid sidan av de mer klassiska diskmaskinsmodellerna har Smeg också utvecklat en serie diskmaskiner som lämpar sig för kök med lite mer ovanlig utformning och design. Horisontella diskmaskiner är en idealisk lösning för svävande kök eller kök med fast inredning, modeller i maxi-höjd passar köksbänkar med högre profil än normalt, modeller med automatisk dörr är det perfekta komplementet till andra handtagslösa köksenheter, utrymmesoptimerade modeller har utvecklats för människor som inte är så beroende av stor lastkapacitet, och de 50-talsinspirerade diskmaskinerna i färg är snygga, coola och unika.

Tipologia: Fristående - Inbyggd

 • STO905-1

  90 CM HELINTEGRERAD HORISONTELL DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+A

  ark
 • STC75

  60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: AA

  ark
 • LVFABCR2nyheter

  60 CM FRISTÅENDE DISKMASKIN I RETROSTIL GRÄDDFÄRGAD ENERGIMÄRKNING: A+++A

  ark
 • LVFABBL2nyheter

  60 CM FRISTÅENDE DISKMASKIN I RETROSTIL SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A

  ark
 • ST2FABCR2nyheter

  60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL GRÄDDFÄRGAD ENERGIMÄRKNING: A+++A

  ark
 • ST2FABBL2nyheter

  60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A

  ark
 • ST2FABRD2nyheter

  60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL RÖD ENERGIMÄRKNING: A+++A

  ark
 • ST2FABWH2nyheter

  60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL VIT ENERGIMÄRKNING: A+++A

  ark
 • STX13OL1nyheter

  60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT INVÄNDIG BELYSNING

  ark
Återställ filter