Vitvaror
Produkter

Vitvaror

Det allra bästa inom italiensk design. Produkter som kombinerar design, prestanda och uppmärksamhet på detaljer perfekt.

Läs mer
Se mer
Small domestic appliances
Produkter

KÖKSPRODUKTER

Symboliska föremål, ikoner som förvandlar rummet de står i.

Läs mer
Se mer
Home domestic appliances Smeg and Dolce&Gabbana
Unika kollektioner

SMEG OCH DOLCE&GABBANA

Ett autentiskt Made in Italy- samarbete som skapat en ny uppfattning om köksprodukter, inte längre bara produkter utan verkliga konstverk.

LÄS MER
Se mer
Smeg - Technology with style
Företag

TECHNOLOGY WITH STYLE

Smeg är ett italiensk företag som tillverkar vitvaror och köksprodukter. Huvudkontoret ligger i Guastalla, nära Reggio Emilia i Italiens norra del. Företaget har dotterbolag över hela världen, utomeuropeiska kontor och ett omfattande försäljningsnät.

Läs mer
Se mer

Choose your colour

Design har alltid varit ett viktigt element för Smeg och dess produkter. Den mest ikoniska designen är retro 50's style som man kanske främst associerar med Smegs poppiga pastellfärgade kylskåp. Upptäck dessa ikoniska kylskåp som finns tillgängliga i flera olika modeller och färger. Vilken är er favorit?

Upptäck alla produkter

Upptäck er unika stil

En ständigt strävan efter att hitta skönhet och perfektion har lett till samarbete med ledande designers och arkitekter över hela världen och man har skapat flera distinkta estetiska serier med exklusiv design. Utforska Smegs estetiska linjer för att hitta en stil som passar er perfekt.

UPPTÄCK ALLA ESTETISKA LINJER

Projects of Art

Smeg och Dolce&Gabbana förenar kreativa krafter för att skapa ett verkligt Made in Italy-projekt, där experter från högkvalitativ design och mode möts och slås samman för att skapa unika köksprodukter som avslöjar en italiensk historia.

LÄS MER
KÖP ONLINE

Köp Smegs köksprodukter och vitvaror online. 

Köp nu
HITTA BUTIK

Upptäck Smegs Showroom och Concept Store.

Mer information