Logo Smeg

NYA INTUITIVA INDUKTIONSHÄLLAR - ANSLUTEN TEKNIK

Please only use this tool to share the page you are interested in. To ask a question or request information please use the relevant form on the contacts page.

Ta reda på mer om dessa spännande nya hällar och fläktarna som fungerar med dem!

01/06/2018

Induktionshällar är ett populärt val av många anledningar; deras moderna stil integreras perfekt in i alla kök, de är snabbare än gas (tar drygt en minut för att värma en kastrull vatten), och de erbjuder stora energibesparingar, för att bara nämna några. Några nya tillägg läggs till i det allt växande induktionsområdet; en 60cm multizone SI2M7643B, 90cm Flexi4zone SI1F7955B och en häll med Multizone SI2M7953D, alla med en ny estetik och nya spännande funktioner. 

Vart och ett av dessa hällar skryter med nya Intuitiva slide kontroller med en elegant grå skärm som är diskret, enkel att använda och snabb att reagera och med 14 effektnivåer att välja mellan, vilket ger ännu högre precision och exakt temperaturkontroll. Den vinklade kanten är precis framför dessa hällar (i motsats till alla sidor som du traditionellt skulle hitta), ger en ny elegant estetik och en perfekt fortsättning på bänkskivan. 

En ny spännande funktion som kallas Auto Vent kan användas, ett smart infrarött system som låter dig automatiskt styra en fläkt med Auto Vent via hällen. De två produkterna  kommer att prata med varandra!

När effekten och temperaturen på hällen ställs in sätter fläkten automatiskt på lamporna och reglerar fläkthastigheten vid behov, utan att man behöver justera den manuellt.

Fyra nya fläktar, utformade för att arbeta specifikt med dessa hällar, kommer att ha Auto Vent-funktionen; en 60cm integrerad KICGR52X, 90cm vinklad kåpa KICV90BL, T-formad kåpa KICT90BL och frihängande KICTIS90BL kåpa (förväntad juni / juli 2018)

Smeg är alltid medveten om miljlön och enegiklass och har ECO-värmefunktion, som låter dig välja en av de tre återstående värmeindikatorerna för att fortsätta att laga mat eller hålla den varm. Den varnar också när zonen fortfarande är het efter att den är avstängd, vilket garanterar trygghet ochsäkerhet. Det finns också en ECO-off-funktion, som fungerar genom att stänga av zonen innan timern låter, med hjälp av återvärme för att fortsätta matlagning utan att slösa onödig energi.

SI1F7955B har en Flexi4zone till vänster som är indelad i 4 sektioner och kan justeras efter behov beroende på dina behov av matlagning. Tre layouter kan uppnås; två dubbelzoner, en trippelzon och en singel eller alla 4 zoner kan kombineras för att skapa en stor zon, så att du kan använda flera pannor av olika dimensioner samtidigt, vilket ger större flexibilitet. Det finns också möjlighet på Flexi4zone att använda Flexi-värmefunktionen, som delar kokplatsen i tre förinställda temperaturzoner. Placera pannan på frontzonen för hög värme och försiktigt glida det bakåt till mittenzonerna för en kontinuerlig mediumvärme och sedan tillbaka mot bakre zoner för låg värme, perfekt för att hålla maten varm.

Dessa oumbärliga funktioner gör det möjligt för dig att uppnå resultaten från en professionell kock i ditt eget kök och ge ett mycket trevligare, intuitivt och allt enklare sätt att laga mat, du kommer undra vad du någonsin gjorde utan dem!