Logo Smeg

Jobba hos Smeg

Please only use this tool to share the page you are interested in. To ask a question or request information please use the relevant form on the contacts page.

Vill du vara del av ett växande företag på en inspirerande arbetsplats och samtidigt få jobba med det bästa inom italiensk design? Sök då en av våra lediga tjänster!

Smeg är ett italienskt familjeägt företag, grundat 1948, som tillverkar och säljer vitvaror, småelsprodukter samt utrustning för restauranger och sjukvård. Produkterna är kända för sin italienska elegans som kombinerar högklassig design med den senaste tekniken. Smeg Nordic innefattar Sverige, Norge, Danmark och Finland och har sin bas i Malmö.

Fyll i formuläret om du är intresserad av en ledig tjänst. Om vi för tillfället inte har några lediga tjänster kan du skicka in en neutral ansökan, tillsammans med ditt CV.

Smeg Nordic söker en Sales Manager - Electrical Retail, Stockholm

Smeg Nordic söker nu en Sales Manager som ska arbeta mot kunder inom Electrical Retail-kanalen på den svenska marknaden. Som Sales Manager ER ingår du i vårt säljteam där alla arbetar med starkt kundfokus och hög servicenivå.

Rollen som Sales Manager
Du kommer att bli Smegs nyckelperson i ditt distrikt där du har eget kundansvar och driver hela säljprocessen. Detta innebär att identifiera behov hos både nya och existerande kunder genom produktträning och införsäljning. Likaså innebär det att föreslå lösningar och utställningar där Smegs design och teknik kommer till sin rätta och ger inspiration i butikerna.

Du utgår från ditt hemmakontor i Stockholmsområdet, men kommer även att besöka norra Sverige efter behov. Du kommer att arbeta med både vitvaror och småelsprodukter. Du rapporterar till Nordic Sales Manager MDA och kan räkna med cirka 60-80 resedygn/år. Tjänsten kan även komma att innefatta en del Key Account-uppdrag.

Vi är måna om att du ska få en bra start hos oss, vilket innebär att du har en introduktionsperiod med gemensamma kundbesök etc. Allt för att skapa den bästa möjliga förståelse för branschen och för vårt företag.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk förståelse och brinner för design. Du är resultatinriktad och har tidigare erfarenhet från försäljning och omfattande kundkontakt. Du har en stark kommunikativ förmåga och är bra på att lyssna och förstå kundens behov med fokus på resultat och lönsamma affärsrelationer.


Tidigare erfarenhet från branschen med försäljning mot liknande kanaler är meriterande och en fördel. Du talar svenska och engelska obehindrat. Du innehar B-körkort och är van vid resedygn och övernattningar.

För att lyckas i din roll hos oss ser vi att du är en person med stort driv som trivs med högt tempo och är van vid att jobba under eget ansvar. I tillägg till din bakgrund och kompetens, värderar vi dina personliga egenskaper högt.


Anställningsform:
Fast

Tillträde:
Snarast

Anställningsgrad:
Heltid 100%

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm/Norra Sverige


Intresserad av tjänsten? 
Skicka din ansökan så snart som möjligt till ulrika.theander@smeg.se. Märk mailet med Sales Manager ER. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt och värderar inkommande ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!